неділя, 10 квітня 2011 р.

Week'ends continued

Останні три неділі наші вихідні мали просто мега-насичено культурно-розважальну програму! Спочатку приїзжав братан в гості. Потім було 1-квітня, днюха в коханої, КВН. Далі в гостях були родичі з Шостки, з якими ми катались на лошадко, ходили в 5Д  кіно і на концерт Бумбоксів. На цих вихідних зустрічали гостей зі столиці - дівчата з гуртожитку, з якими прожили майже 5 років під час навчання, а з деким і після навчання жили і навіть трохи працювали :).

Нажаль всі ці наші зустрічі супроводжувала трошки не та погода якої ми очікували. Але запамятайте одну штуку: хочеш празніка - зроби його собі сам, не чекай погоди, або іншої манни небесної :).
От ми й влаштували його для наших гостей і нас самих, хоч на замерзшу вулицю й не дуже хотілось виходити.
боулінг
Боулінг. Пройшло дві неділі з того часу як ми з братом катали шари. Наші ж дівчата - гості не були в боулінгу взагалі! Потрібно було виправити це досадне недорозуміння. Заклеївши нігті пластирьом розпочався вибух емоцій та фонтан вражень! Так захопились, що замовили додатково ще пів годинки. Дівчата були в захваті від гри. І як завжди новачкам фортить - страйки вибивали не рідше за нас.
Потім відвідали "нашу" кавярню - Золотий дукат. Ми від неї просто в захваті!Були там вже в четверте, за останні півтора місяці! Дєсіки просто бомбезні!
кава

На цьому наша шоу програма добігала кінця, але не завершувалась. По плану був ще поход в сауну. (чим не мрія - попаритися з трьома дівіцами в сауні :)) ? ). Але з "провіреними" саунами нам обломилось, так як завчасно не замовили, а на вихідні самі розумієте...Ну, ми не довго сумували, не везти ж сухі купальніки назад в город стольний Київ. Запропонували дєффкам ще одне мєропріятіє, в яком до тепер вони участы не брали - поход в аквапарк. Аквапарк у Вінниці один - це "Маяк", він хоть і примітивний, але й на тому спасибі, що хоть якийсь є. Ми тут не часті гості.
аквапарк
Але за компанію можна й дурака поваляти. Валяли цілу годину  до 22-00. Теж отримали масу задоволення!

З.І. Чергові вихідні пролетіли, класно провели час в компанії друзів! На наступні поки планів ніяких. Мабуть будем відпочивати від відпочинку :).


Немає коментарів:

Ratings and Recommendations by outbrain