неділю, 20 березня 2011 р.

Спостереження...


Пройшло майже два роки, як ми переїхали зі столиці в рідну Віннєцію. В надії відкрити щось своє, маленьке і таке необхідне для міста, для людей я почав спостерігати за тим, що вже відкрите і чого ще немає(більшу увагу звертаю на лівобережну частину міста).  За цей час намалювалась певна картинка. Судячи з того, що я бачу, то найпопулярнішими видами бізнесу на цей час є:
  • Аптеки, їх просто тьма, вони є майже в кожному будину; 
  • На ряду з ними ізобіліє стоматологічних клінік, можливо це пояснюється тим, що місто має дофіга випускників Мед.ВУЗу  ім. Пирогова, які всетаки не хочуть працювати на базарах;
  • Ще одним мабуть таки рентабильним видом бізнесу є перукарні та різноманітні салони краси, їх як на мене теж реально дочорта. І це при тому, що в газеті повно оголошень про явний  недостаток спеціалістів перукарської та манікюрної справи. 
  • Останнім часом зявився такий сектор як генделики, з так званним "живим пивом або вином", суть в них одна і таж, лише вивіски різні. Але, мабуть теж рентабельно, тому що вони зявляються як гриби після дощу;
  • Також в достатній кількості магазини дитячих товарів, іграшок та одягу;
  • Так званий крізіс породив за собою експансію одягу з європи,  в простонароді "Секонд".  
 Ось, приблизно такий бізнес-образ нашого міста в мене склався. Виходить, що раз все це зявляється значить в ньому є наша потреба. Народ відпочиває по вечорах в пивнушках, а на ранок біжить в аптеку за знеболюючими і попускаючими. Ну і діти, діти - цвіти жизні, любимо ми їх виходить, тому й балуємо китайськими іграшками. Ну от, якось так :)

Ми тепер йдучи по вулиці та бачучи, як чергову квартиру на першому поверсі перетворюють в магазин, намагаємось відгадати, що ж тут відкриється. І як не дивно майже завжди відгадуємо :).

Нижче хочу поділитись своєю "картою салонів краси в м. Вінниці"(в основному лівобережної, тих які я встиг запілінгувати. Нагадаю на всяк випадок, що населення міста приблизно 350 тис.







Немає коментарів:

Ratings and Recommendations by outbrain