понеділок, 11 квітня 2011 р.

Internet money

intenet money
Свєршилось! Я й сам не вірив, але в "тернеті" й правда можна трохи підзаробити. Сьогодні отримав свої перші гроші зароблені в мережі! Сума не така й велика, всьоголиш 30 рубасів, але й це приємно.
Почалось все з того, що десь рік назад на одному провіреному сайті я прочитав обявку. В якій було написано, що можна беручи участь в соц опросах отримати трошки грошей.
Зареєструвався. На ящик приблизно раз в місяць приходили запрошення до участі в різних опросах, інколи частіше. Сам онлайн-опрос займає від 5 до 10 хвилин. За кожен з пройдених опросів нараховується різна кількість балів.
Мінімальна сума для виводу 3000 балів, що рівноцінне - 30 грн. Цю суму я на брав десь за рік.
Вже й не сподівався щось отримати. Аж раптом пройшовши черговий опрос, перевірив баланс і побачив, що зявилась кнопка - вивести кошти через ел. гаманець або на мобільний телефон. Вибрав мобільний. Чекаю, гроші не падають. Минули вихідні - ніфіга. Аж нарешті сьогодні, в понеділок прийшов меседж - рахунок поповнено на 30грн. Настрій покращився!

З.І. Так що не скрізь в інтернеті лохотрон, сміливіше пробуйте!

2 коментарі:

Анонім сказав...

Участвую в подобных опросах с 2007 года.
Но... пока все по нулям.
Все как было описано выше. Приходит письмо с приглашением на опрос (правда не так часто как у тебя), но при прохождении опроса, после 10-15 вопросов вываливается сообщения типа извините вы нам не подходите, получите за потраченное время 0,01 коп :)

З.Ы. Если не секрет поделись сайтом.

Unknown сказав...

наберай в гуглі - askGFK

Ratings and Recommendations by outbrain