суботу, 19 лютого 2011 р.

Все нове - це забуте старе

Все нове - це забуте старе. Мода на ретро речі завжди була і буде! Я вже давно за собою спостерігаю, що мені подобається "старьйо", речі про які кажуть вінтажні або ретро. Не знаю, звідки в мене така страсть, але вона мені подобається все більше і більше.
Глянув на знайкопэдії - вінтажними вважаютсья речі, яким більше 20 років і менше 50. І які в свій час теж були так сказать модними. Ретро - речі в період другої половини XIX — первої половини XX століття, все що старіше - антикваріат.
А слова класно звучать - Вінтаж або Ретро :).



Сьогоднійшній пост присвячений концепту від Yamaha XS-V1 Sakura. Мото - шедевр, витвір інженерної мислі не інакше, мова йде про стилізований під ретро мотоцикл. Концепт був представлений ще в 2007 році на Токийському мото-шоу і визвав у публіки чи малий інтерес. Сконструйований він на основі першої 4-х тактної моделі 650 кубового мотоцикла 1970року випуску - XS1.
Літровий V- подібний двигун, з повітряним охолодженням. Все повертається до "першоістоків".
Ніякого пластику, голий мотор, кругла фара, спицьовані колеса, капле-подібний бак, сопілко-подібні труби з яких доноситься мелодійний звук роботи двигуна - ось воно, втілення всіх фантазій і мрій! Ретро мот, адаптований під сучасність. Поєднання мінімалізму та тендітної елегантністі.
Yamaha XS-V1 Sakura
Yamaha XS-V1 Sakura
Yamaha XS-V1 Sakura
Yamaha XS-V1 Sakura
Yamaha XS-V1 Sakura
Yamaha XS-V1 Sakura
Yamaha XS-V1 Sakura

Не впевниений, що якщо даний концепт пустять на конвеєр, то всім він відразу сподобається і поб`є рекорди з продажу. Завжди були люди, яким стиль ретро подобався, але як на мене це не масова тенденція. (і слава богу, нам більше буде :)) )



Немає коментарів:

Ratings and Recommendations by outbrain