понеділок, 4 квітня 2011 р.

Бумбокс

бумбокс
Відлунав саунд від Бумбокса!
Почалось все як завжди в нашому королівстві - через анус. Замість запланованого початку о 20-00 конц почався на годину пізніше. Організатори шось там на лажали і народ вже було почав  помітно нервувати. Але півторачасовий мюзік драйв від "боксів" все поправив. Зал був повний як і на 1-шо квітневому КВНі. Місця в нас правда на цей раз були на балконі, але все було добряче видно, тим більше чутно :)), тому ніразу не жалкуємо(до того ж відвалити по 3 сотні за місце в залі жаба давить).
Колектив був у повному складі - 5 чоловік. Прозвучали кілька непоганих, новеньких для мене композицій. VJ пускав прикольні заставочки. Живий звук це канєшно вам не на компі слухати! В проміжку між піснями Андрюха щей шось там юморив трохи, але певна втома була помітна. Вінниця стала третім завершальним містом в їхньому маленькому українському турне. Перед цим хлопці виступили в Запоріжі та Кривому Розі. Але на скільки все таки відчувається та енергія та позитив від пацанів. Видно, що "боксери" викладаються, а не тупо відбивають баблоси за конц.

З.І. За вихідні афігєнно відпочили, давно в нас не було такої насищеної культ.програми! Завтра вже на труд, але за пять днів знову вихідні і знову коєшо намічається, чекаємо гостей, столичних :).



4 коментарі:

Unknown сказав...

по-перше, перед Вінницею концерти були в Кривому Розі та Херсоні.
по-друге, в цьому місяці буде ще 5 концертів в українських містах, тому "турне" ще не завершено.

Unknown сказав...

Ой, соррі, таки да в Херсоні, а не в Запоріжжі :).
Так, по Україні концерти в цьому місяці ще будуть, але в другі половині квітня. Ось графік:
17 апреля – Каменец-Подольский
21 апреля – Луганск!
22 апреля – Донецк!
23 апреля – Харьков!
24 апреля – Запорожье!

Nadin сказав...

"Почалось все як завжди в нашому королівстві - через анус. Замість запланованого початку о 20-00 конц почався на годину пізніше" у нашому київському королівстві така ж проблема))))

Unknown сказав...

як на мене, то це проблема не окремих міст, а нації як такої в цілому :((

Королєвство блін сказочних дол...ів :))

Ratings and Recommendations by outbrain