неділя, 27 березня 2011 р.

Week'ends

Пролетіли вихідні, завтра на роботу... Приїзжав в гості із столиці брат двоюрідний з дружиною і донечкою(2 рочки). Гарно відпочили, погода тільки була паскудна, в суботу навіть сніг падав. Але то не завадило нам роздавити трохи алкоголю під спогади минулого та обговорення планів на майбутнє :). Брат в мене займається альтернативними джерелами енергії - біомасою. То він, щоб вбити відразу двох зайців відвідав з докладом конференцію, яка проходила у Вінницькому Аграрному в четверг і пятницю, а заодно і до нас заїхав погостити.
В пятницю ввечері сходили в "Золотий дукат", посмакували трохи вкусняшок різних. Всім сподобалось, сказали, що підуть в Київський дукат, порівняють атмосферу :). В суботу трохи гуляли центром міста, були також на Сабарівській ГЕС, але зрозуміли, що ще трохи ранувато для таких вилазок - зелені немає,  все сіре й не живе :(.
Tatonka
Брат привітав мене з прошедшою днюхою, презентував моднячий термос Tatonka, який я давно собі хотів.
В суботу ввечері зявилось бажання поганяти шари в боулінгу. Ми відколи переїхали до Віннєції, ще в боулінг не ходили(останній раз грали 3 роки назад в столиці). Вирішили йти в Амагаму, так як ціни там були трохи  дешевші ніж в Мегамолі, пізніше зрозуміли чому. Дорожок мало, взуття рване, за годину поки ми грали в нас разів зо пять зависала фігня, яка виставляє кеглі :(. Із приємного: це шкарпетки, вартість яких вже заложена у вартість гри(коли ми грали в столиці, такого не було), відсутність народу, ну і мабуть ціна, яка нам потім вилізла боком :(. Але своє задоволення ми все таки отримали. Не забуду як брат простігся на доріжці кидаючи кулю, ржака канєшно була добряча :)). Шкода фотіка не взяли з собою.
Наступного дня навіть трохи права рука боліла - так активно я метав ті кулі, парочку страйків таки вдалось вибити :)
Назад їхали на таксі. Родичі були приємно здивовані цінами на вінницьке таксі, та швидкістю їх подання.

боулінг

Тож, сили востановили, будемо чекати наступних вихідних, які теж мають бути доволі таки насиченими!


Немає коментарів:

Ratings and Recommendations by outbrain