понеділок, 28 лютого 2011 р.

Some holidays on Bukovel

Буковель
Потоптали трохи снігу на "Буховелі" :). 3 дні классної каталки на засніжених пагорбах, серед карпатських смерек!
Святковий сезон закінчився, ціни трохи попустились, підстроїлись під погодку і фперьод, ахххааа! Їздили як завжди в будні, народу менше і трохи дешевше. З Віннєції нашої доїхали за 7 годин( з перекусом). Дорога така собі, не надто загружена, але якість полотна гавняна як завжди :( Ціни на горючку полізли вгору, ДП - по 8,25 :(.
Погодка прєлєсть - до 10 морозу, купа снігу, інколи сонечко.
Зупинились в котеджику в с. Паляниці, за 300 метрів від пійомників. З номерами трохи напряг - три дні в одному номері, потім переїхали в інший, бо той люди зараня замовили. Вийшло по 200 грн./з носа (зі сніданком). Щоранку близько восьмої їздили за абонами, щоб взяти по ранкові акції - виходить по 190 грн безліміт. 3 пари лиж в нас було, ще дві взяли на місці, заплатили за них - 300 грн за 3 дні за 2 пари!
Здому заквасили шашличок, за розпалення мангалу - 50 грн. Хароша сауна з басейном на території - по 60 грн з носа / за годину. На обід брали з собою бутери і два термоса - чай і кава. Вперше побачив, що термос може бути галімий: з одного наливали - кава кипяток , з іншого - холодний чай, це при тому, що пройшло 4 години :(  Одного разу на горі брали картоплю з шинкою на грилі - 20 рубасів порція з 5-ти половинок картоплі. Гаряче вініще(глінтвейн) - 15 грн.
Вважаємо себе не зовсім "кофеварками" в лижному спорті, але здалось що спускались  ми менше часу ніж піднімались :). На третій день, всі траси були добряче нами обкатані і катали без особого азарту.
Не можу уявити, як народ ганяє без масок для очей, так звик катати в масці. Була протестована моя нова куртяга , з відмінним результатом! Також провірив в повному катальному циклі свій термік в комплексі зі фліскою. Враження лише позитвні, нормально відводить вологу і гріє!
До речі, в цьому сезоні нововведення - дітей до 16, без шоломів, на склон не пускають. Хто бере в буковельському прокаті лижі - шолом в прокат безкоштовно ! Сказали, що наступного року в шоломах мають бути всі! Я вважаю, що це правильно! В кінці сезону таки мабудь замовлю собі шолом, в який недавно закохався! - Carrera Bullet із серії Vintage!
 Кохана ганяла із ковриком під попу, щоб сідниці до підйомнику не примерзали. Сказала, що корисна вєщь!
Отже, оскому трохи збили, настрій підняли, відпочили! Але вже не ті відчуття, коли були тут вперше, душа потребує нових трас і маршрутів, треба пробувати щось нове!

Буковель 2011

Буковель 2011



Немає коментарів:

Ratings and Recommendations by outbrain