неділя, 10 квітня 2011 р.

Юбілєйний 100-ий!

Блог on Blogger
Cотий пост і як раз 2 місяці моєму бложику. Любілєй так сказать :)
Місяць назад я вже підводив деякі підсумки Продовжую ділитись своїми новинами та спробую резюмірувати ще один місяць писання в блозі.

Основною новиною мабудь стало те, що я знайшов постійну роботу. З появою якої катастрофічно зменшилась кількість вільного часу і вчасності часу для писання постів. Хоча тем для написання в мене ще є дофіга(занотовую собі в телефон короткі обривки того, чим хотів би з вами поділитись)

Хотілось би відмітити деяку активність в комментах. Спасибі вам за це.
Казати про лічильники відвідуваності та різні статистики перегляду сторінок мабуть що трохи зарано. Тому що ніякої рекламної кампанії по продвіженію блога я не проводив, хоча майже всі пункти по індексації виконую. Скажу лише, що хітом перегляду стали власні пости-рАасказіки під тегом "my story", думаю ви знаєте про що йдеться :)). Дякую, теж дуже приємно!
Видалив кніпку "Like" від "мордокнижки". Після місяцю тестування зрозумів, що нею майже ніхто не користується, а на загрузку вліяє.
До списку моїх підписчиків добавилась ще одна людина, що теж радує.
Голосовалка встановлена майже два місяці назад добігає кінця, але результати слабенькі. З того що вже наголосували можна зробити висновок, що найбільше народ напрягає повільна загрузка блогу. Не міг обійти це мимо. Повжимав трохи картинки, так як вони жруть багато трафіка. Повидаляв зайві "джава" скрипти. Але основним нововеденням, яке значно збільшило швидкість загруки став так званий "под кат". Як на мене, це вплинуло не лише на швидкодію, але й на естетику.
Встановив лічильничок, який показує кількість відвідувачів на блозі в даний момент.
Добавив передачу свого бложика в "Живу лєнту" Гмейла. Тепер там автоматом будуть зявлятись короткі анотації нових постів.
Ну, і останній сЄрвіс, який працює на всіх браузерах окрім любімої Опери - OutBrain сервіс. Він дає змогу вам проставити рейтинг посту і пропонує для перегляду список постів з таким же рейтингом. А мені як адміну - можливість переглянути статистику ваших оцінок.

З.І. Поки наче все, слідкую далі.


Немає коментарів:

Ratings and Recommendations by outbrain