субота, 9 квітня 2011 р.

Под кат

под кат
Давно мене мучило це питання, але все ніяк не доходили ручки. Питання досить таки актуальне, враховуючи те, що деякі з моїх постів нагадують простиню всипану словєсним поносом.
Для тих хто не в курсі: "под кат" - це термін, який означає перенесення продовження посту на другу сторінку. Всі ми бачили коротку антотацію під якою є ссилка "Дальше". Натискаючи на цю ссилку відкривалась сторінка з повним текстом посту. Так от те, що відкривається в повній версії - і є під тим самим "катом". "Кат" від буржуйського "Cut" - вирізати.

Дуже корисна штука. Ти прочитавши аннотацію вже попередньо маєш уявлення про що може йтися далі в тексті. І вирішуєш цікаво тобі це чи ні, відкривати повний текст чи ну його нах... До того ж, це трохи прискорює загрузку блога і займає менше місця. Не потрібно скролити сторінку до безкінечності, щоб побачити футтер.

З.І. Від сьогодні вставляю ось таке нововедення на своєму бложику. Пишіть свої враження, подобається - не подобається, зручно, зрозуміло - чи не дуже, корисно-безкорисно...


Немає коментарів:

Ratings and Recommendations by outbrain