вівторок, 18 жовтня 2011 р.

Вас вітає Чортківщина

Останні 3 тижні ми на вихідних не можемо втриматись вдома. Були в селі в моїх батьків, потім в Шостці в других батьків, потім їздили в Черкаси, а на цих вихідних нас занесло аж в Тернопільську область, містечко Чорків.

Наш одногрупник вирішив обручитись і запросив нас разом розділити свою радість.
З квитками було трохи напряжно, тому ми приїхали в 2-00 ночі в "Файне місто Тернопіль". Пошвендяли там дві години, а потім сіли на паравоз до Чорткова. Прибули в 05-30 ранку. Зустрілись з друзями, яких теж запросили. Потулили разом до готелю, який заздалегіть був під нас замовлений.
Наступного дня потулили купувати нівєсту. І тут окрім температури в +4 добавився щей сніг. Погодка була зовсім не фонтан. Позамерзали як цуцики.
Потім пока молоді поїхали на фотосешн ми попрямували обідати додому до нареченого. Добряче так пообідали, загрілись :))) І потім на вічірінку на 18-00 до ресторану. Така невелика вічіріна на 220 чоловік :)).
Нам відразу обявили що буде 3 столи. Не сказали тільки що перший з них закінчується в 23-00 :)). Ми сидимо-сидимо, а вони все несуть і несуть. Ми вперше побачили що означає стіл в 4 поверхи! Це не байка, таке і правда існує. У нас вже істерика була від побаченої кількості харчів. Нам трохи не звично було, коли принесли суп чи то борщ хз з часночними пампушками :))), в 11 вечора... Короче після першого столу була невеличка танцювальна пауза, а потом по новій... Короче ми зрозуміли , що здоровя у нас малувато для таких вічірінок. Поїхали ми в готель десь близько другої ночі, в восьмерох + водій на старенькій сімьорці. А народ гудів аж до 05-00, самі стойкі до - 7-00!
На другий день нас запросили пообідати. Харчів там залишилось мабудь на пів Чорткова так точно. ВВечері прогулялись по місту. Гарне не величке містечко. Красива церква і костьол. В 19-00 сіли на паравоз до нашої Віннєції.

З.І. Весілля дуже колоритне. Цікаво було подивитись як люди святкують.
Раді були поспілкуватись з одногрупниками, які за тих 5 років навчання стали досить близькими(разом прожили в гуртожитку), добряче посміялись :))

2 коментарі:

harry сказав...

Скажіть, будь ласка, як називається готель в Чорківі?

Unknown сказав...

готель Гетьман.
Чесно кажучи готель паршивенький. Ми жили на 2-му поверсі, душ\туалет общий, якась хрЄнь була з водою - нам дозволили помитись внизу в сауні.
А персоналом задоволений - привітні, порядні люди, ми приперлись вночі, то нам радо відкрили.

Ratings and Recommendations by outbrain