середа, 2 березня 2011 р.

VW Toareg 2011

VW Toareg 2011
На днях випала нагода прокататись за кермом нового Toaregа. 40 км по заміським дорогам на новенькому паркетничку.
Базова комплектація, чорного кольору,3-х  літровий турбо дизель, потужністю в 240 кінських. Коробка - 8-ми ступеневий автомат. Диски 18-го радіуса. Валить те що нада. В порівнянні з Kia Sorento, досвід керування яким мав раніше, авто більш динамічніше, набір швидкості відбувається майже миттєво. Взагалі не відчувається переходу між передачами. Більш мягка підвіска буквально злизує всі деекти дорожного полотна.
Також, як на мене, більш чуттєве кермо, варто лише дотику, щоб авто звернуло чи обїхало перепону. Классна оптика - повністю освічує дорогу і обочини, плюс переміщення світлового променя в повороті! Також дуже сподобалась функція зповзання з гори, відпускаєш газ та гальма і вона сама потехеенько спускається, але не котиться, а ніби гальма самі імпульсивно спрацьовують. Достатньо великий салон, регулювання задніх пасажирських крісол. Корисна штуковина партронік, вперше користувався.
Плюс купа інших, різних налаштувань та режимів, з якими я до кінця не розібрався :) Але провівши навіть такий короткий і не дуже "досвідчений " тест драйв, відразу помітна якість і відмінності від інших моделей! (що правда в мене в досвіді, не так багато автомобілів для порівняння :)) )

З.І. Загалом враження лише позитивні. Все пізнається в порівнянні!



Немає коментарів:

Ratings and Recommendations by outbrain