вівторок, 1 березня 2011 р.

Запарила вже ця "Воля"

Воля
 Як вони вже дістали! Почалось все з того, що два роки назад ми купили квартиру. До цього тут жив якийсь чювак з сім'єю. Він і підключив собі  цю болячку, кабельне і нет теж здається. Ми не прихильники платного тв, тому відразу ж поставили тарілку, а про цю хрінь забули. Інет теж провели, нормальний. Я не знаю, на яких вони(воля) там відносинах залишились з бившим власником кавартири, розірвали вони договір чи ні, хз короче. Але нам в скриньку регулярно попадає спам від Волі, типу там заборгованість в 300 грн висить і нада погасити. В листі вказані всі реквізити договора між Волею і бившим власником, тобто я так розумію, що це проблема їхня, а не наша.
Пізніше вони почали нараховувати ще якусь там пеню і грозились шо відключать. Потім почали приходити листи, що Воля передає справу по заборгованості на колекторську службу.
Сьогодні прийшли пацанчики в своїх фірмових, зелених, вольовських комбєзах, із бамажкою. Сказали, що відключають нас за заборгованість :)), і це через 2 роки! Я сказав, що нам пофіг - відключайте, ми не юзаєм! Не став розбиратись і розпитувати.

 Подивимось, що буде далі, але вони вже реально дістали!




Немає коментарів:

Ratings and Recommendations by outbrain