вівторок, 22 березня 2011 р.

Зомбо-ящик

зомбоящик 
Іншими словами це "творіння" людини я зараз назвати не можу. Коли не включиш там на постой або якісь гадалки з екстрасенсами або тупорилі вікторини або передачі про те, що все вредно, нічого хавати не можна, купувати теж, повсюди підробки, обман, брехня, депутатський цирк, або срана реклама, на яку зараз відводиться більша частина ефірного часу. Реально дістало, тому втикаємо лише новини. У нас дома два цих самих ящика. Один маленький старенький, подарений баті на якомусь мєропріятії стоїть на кухні, а другий великий, модний якийсь там. Той що новіший стоїть в кімнаті, перед мякеньким диваном, на якому мене чогось завжди клонить на сон. До нього ж підєднане спутнікове ТВ. Тарілка десь аж на криші, на 12 поверсі (ми на 3-му). І склався в нас якийсь такий щоденний ритуал: вранці ми снідаємо біля цього ящика, в кімнаті дивлячись новини, і ввечері жуємо перед ним дивлячись вечірні новини.
Якось вирішив я спробувати підєднати спутнікове і до іншого ящика, того, шо на кухні(він взагалі стояв нідочого не підєднаний). 
тв сплітер
Купив кабель, малий підігнав старенький тв-тюнер, купив тв сплітер і зафігачив спутникове на два ящика. Тобто не пустив по два провода від кожної спутнікової головки, а просто присобачив сплітер, уже в квартирі. Спочатку працювало все нормально, а потім на одному з ящиків почали пропадати деякі спутніки, але то таке... мова не про те :). В результаті проведенного експерименту ми хаваєм перед ящиком на кухні, комп також стоїть на кухні, тож весь час ми крутимось лише на кухні. Я не памятаю, коли ми заходили або сиділи в кімнаті :). Під час уборки, теж зразу стало видно, де ми знаходимось найчастіше :).Тож і кажу малій, може нам здавати в аренду ту кімнату, всеодно пустує :).  

З.І. А зомбо-ящик, то одне зло, нічого корисного з нього не виходить. Новини теж останнім часом показують якесь пекло навколо, не має бажання його вмикати...

зомбоящик



Немає коментарів:

Ratings and Recommendations by outbrain