понеділок, 28 лютого 2011 р.

Термік Craft


Термобілизна Craft
Ми хоть і щорічно катаємось на лижах, але такої полєзної штуковини в нас ще не було. Навіть не знаю чому, щось про цей девайс чули, але не заглиблювались і особо не цікавились. Почитавши на форумах однозначно вирішили спробувати, адже народ переконав у тому, що вєщь дійсно корисна, майже всі задоволені. Прийшли в один із наших тур-магів. Вибір зупинили на одному із доволі відомих виробників. Модель правда бюджетна, близько 420 грн за комплект верх і низ, але вирішили, що якщо річ реально достойна і оправдає себе, то наступного року придбаєм більш продвинуту модель. Взяли 2 комплекта, мені і кохані, тільки різних кольорів - Craft BASIC 2-PACK. 
Craft BASIC 2-PACK

Для тих хто ще не знає, що це таке. Це не просто ще один слой одягу, типу трєнніків-підштанніків. І смисл не в тому, що чим більше на вас слоїв одягу, тим вам тепліше, все на багато розумніше. Основна ціль термобілизни – це відведення вологи від тіла, адже коли ви, спітніли, тіло швидше замерзає, а так, термуха вбирає вологу на себе і передає її на слой вище. Состав її майже 100 % синтетика, поліестер та інша хня. Вона повинна щільно прилягати до тіла, але не обмежувати рухи, та й не повинна висіти на вас, як футболка наприклад.  

Також десь на одному з форумів прочитав про правило трьох: перший слой - термуха, далі - фліска, і останній - куртка, яка не продувається і має мембрану десь від 5000. Не потрібно товстий кожух чи пуховик. Це формула для людей, які займаються активними видами спорту. При цьому зберігається оптимальний рівень комфорту та температури. Одягаючи в приміщенні термуху відразу відчуваєш тепло, до того ж вона приємна до тіла. Також можна її таскати і в міському циклі. Але запам’ятайте, одну істинну, що б ви на себе не натягнули, ви все одно замерзнете якщо не будете рухатись! Так як всі люди, все таки по різному переносять температуру, то рівень тепла можна регулювати за допомогою 2-ої прослойки – фліски, яка є різної товщини. 

Єдиним мінусом цієї моделі є каташки, але про даний недолік я знав ще до покупки(чюваки на форумі писали). Але це не так і страшно, адже це спіднє, яке бачать не всі :).  А взагалі ми в захваті, не очікували такого ефекту. Протестовано недільним активним туризмом в горах при температурі до  -15 і активним 3-х денним катанням на лижках. Тим хто ще не спробував однозначно рекомендуєм!



Немає коментарів:

Ratings and Recommendations by outbrain