середа, 16 березня 2011 р.

Дружба між чоловіком і жінкою

дружба
Ви вірите в різнополу дружбу? Чи може вона взагалі існувати між особами різної полової статі? Справжня Дружба, не просто знайомство та підтримка стосунків, а така дружба  як між двома чоловіками чи між двома жінками. Навіщо це комусь взагалі потрібно? Що шукають одні чи інші в таких відносинах ?
Хтось скаже, що жінка всеодно мене не зрозуміє і не підтримає так як мужик! Так само і деякі жінки скажуть, що чоловік не здатен мене так вислухати, відверто поділитись своїми секретами чи просто зарадити. Мова йдеться не про подружні пари. Як на мене, то дружба з жінкою без симпатії до неї не можлива в принципі. Тому дружити з тою, яка не викликає емоцій, навряд чи довго получиться.
Дружба між чоловіком і жінкою може довго існувати тільки в тому випадку, коли люди подобаються один одному! Це постійний процес, який має регулярно підтримуватись, а не раз в місяць, бо то вже не справжнє. Це відвертість у всьому, а оскільки ми не можемо бути відвертими із усіма нашими знайомими, то бест- друг має бути один, максимум два.
Ітак, вони стали друзями. Їхні відносини проходять красиво і натурально, але до тих пір, поки поради і переживання один за одного не приведуть їх в кровать. Як правило, це відбувається в той момент, коли одному з них погано, а інший намагається втішити іншого, та якось йому зарадити.
І все, на цьому їхня дружба закінчується, вони тепер більше ніж друзі, вони коханці. Тепер їм здається, що відносини будуть набагато міцніші. Але ніфіга, тому що коли вони дружили, то не помічали багатьох дрібних моментів, які в житті коханців можуть реально дратувати або просто набридати. А потім все, немає дружби, немає коханців, або ж навпаки вони розпалюються ще більше. Але вони не цього прагнули, хотіли просто бути друзями, справжніми, щирими...

Яка ваша думка, може існувати дружба між ним і нею? Багато у вас таких прикладів? І чи обовязково рано чи пізно все зводиться і закінчується в кроваті?



Немає коментарів:

Ratings and Recommendations by outbrain