вівторок, 15 лютого 2011 р.

Mandarina Duck perfume

Вирішив кохані зробити маленький подаруночок. Вона давно вже мені намікала і жалілась, що в неї закінчились її улюблені парфуми - Mandarina Duck Pure Cut.
Mandarina Duck Pure Cut
Пройшовсь по магазинах і вияснилось, що даних парфумів ніде немає, по тій причині, що якоби виробник припинив їхнє виробництво :(
Трішки засмутився, але в допомогу знову прийшов "тирнет" :)
Знайшов їх на одному нет-магазині, який знаходиться в столиці, але то не проблема, магазин безкоштовно доставить вам парфуми будь-якою кур'єрською службою,в будь-яке місто неньки батьківщини! Плюс оплата там же, на місці, в кур'єрські службі, при отриманні (теж кльово, не потрібно бігати в банк оплачуючи переводи).

Але й це як виявилось не останній позитивний момент. Ціна дешевше ніж в магазині. Поряд з оригінальними стоять такі ж, тільки в дужках написано тестер. І ціна на цей 100 мл тестер менше на 100 грн ніж в магазині стоять оригінали об'ємом 30 мл! Я ж не розгубився, подзвонив знайомі, яка працює в косметичному магазині, розпитав, що за тестер. Перечитав в неті, так і є. Тестер - це ті ж самі парфуми, відмінність лише в тому, що в них немає красивої упаковки. І назначені вони якоби для магазинів, які продають косметику, у виді пробніків, попшикав-понюхав і тоді вирішаєш купувати чи ні.
Короче, наче все зрозуміло, але все-одно трохи ссикотно. Замовив по нету. Через 5 хвилин перезвонила дівчина з магазину, підтвердила замовлення і сказала, що завтра можна забрати на кур'єрські службі. Наступного дня перезвонив на кур'єрську - да, все прийшло. На місці оплатив, забрав. Розпечатав посилку, таки да, в звичайні білі упаковці. Відкрив баночку, попшикав на руку - запах той самий, зрадів. До вечора на руці залишався запах парфумів - стійкий. Але ми не великі експерти в парфумах, тому думаю навіть в звичайному магазині можуть напарити не оригінал, а якусь бовтанку з таким же запахом :))
Кохані презентував, дуже зраділа!

з.і. Тому, інтернет-торговлі бути!


Немає коментарів:

Ratings and Recommendations by outbrain